• head_banner_01

ZTZG 80×80 XZTF Round-to-Square Shared Roller Pipe Mill

I kēia mau lā, ua hoʻopuka maikaʻi ʻia kekahi 80 × 80 Round-to-Square Shared Roller Pipe Mill.ʻO ke kaʻina hana o XZTF Round-to-Square Shared Roller Pipe Mill e ʻike i ke kumu o ka kaʻana like ʻana i nā ʻōwili, hoʻomaikaʻi i ke ʻano mechanical maoli, hana i nā ʻano kikoʻī like ʻole o ka paipu me ka ʻole o ka hoʻouka ʻana a me ka hoʻokuʻu ʻana i ka mold, a loaʻa i ka hoʻohaʻahaʻa kumukūʻai, ka hoʻomaikaʻi maikaʻi a me ka hoʻomaikaʻi maikaʻi. .

I mea e hōʻoia ai i ka holomua o ka hui a me nā nodes koʻikoʻi, ZTZG nā keʻena like ʻole i nā hana hana kikoʻī, hoʻonohonoho pono ʻia, hoʻonohonoho a hoʻoponopono i nā ʻano āpau o ka hana.Ma ke kaʻina hana, ua hahai nā lālā o ka papahana i ke kaʻina holoʻokoʻa, a hoʻoikaika i ka kamaʻilio a me ka launa pū ʻana me ka haku hui e hōʻoia i ka maikaʻi o ke kau ʻana.Hoʻopili piha ka poʻe hui a hui pū kekahi i kekahi ma lalo o ka wela kiʻekiʻe e hōʻoia i ka hoʻomau o kēlā me kēia kaʻina hana a hoʻopuka i nā waiwai i ka manawa a me ka maikaʻi maikaʻi.

XZTF Poe-a-Square Shared Roller Pipe Mill

1. ʻAʻole pono ka laina hana holoʻokoʻa e pani i ka mold, hoʻololi wale i ka pūnaewele, mālama nui i ka hoʻopukapuka mold.

2. Haʻahaʻa haʻahaʻa hana ikaika o nā limahana;ʻOi aku ka maikaʻi

3. I ka hoʻonui ʻole ʻana i ke kumu hoʻohālike, ua like ka mānoanoa o ka paipu poepoe a me ka paipu huinahā

4. ʻAi liʻiliʻi ka huahana, a nani ke ʻano o ka paipu


Ka manawa hoʻouna: Iulai-22-2023
  • Mua:
  • Aʻe: